Message: Re: GUI problem in Geant 4.9.1 on Suse Linux 11.0 Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Re: GUI problem in Geant 4.9.1 on Suse Linux 11.0 

Forum: (Graphical) User Interfaces
Re: Question GUI problem in Geant 4.9.1 on Suse Linux 11.0 (M Tariq Siddique)
Re: None Re: GUI problem in Geant 4.9.1 on Suse Linux 11.0 (John Allison)
Re: More Re: GUI problem in Geant 4.9.1 on Suse Linux 11.0 (M Tariq Siddique)
Re: None Re: GUI problem in Geant 4.9.1 on Suse Linux 11.0 (John Allison)
Re: More Re: GUI problem in Geant 4.9.1 on Suse Linux 11.0 (M Tariq Siddique)
Date: 15 Sep, 2008
From: John Allison <John Allison>

Your environment looks fine. As you can see from inspecting the code in exampleN03.cc, it *should* instantiate the G4UIXm session, which is a separate window, and execute the gui.mac. So something strange is happening. All I can ask you to do is investigate further yourself, by debugging with gdb or putting print statements in.

To be absolutely sure everything's clean, maybe you should re-install and re-build everything, being careful not to change the Geant4 environment at any time. (You get undefine behaviour if you change environment between building Geant4 libraries and building your application. Maybe that's the problem?)

Sorry not to be more helpful.

 Add Message Add Message
to: "Re: GUI problem in Geant 4.9.1 on Suse Linux 11.0"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]