Message: Re: Error Message when giving command 'beamOn' Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Re: Error Message when giving command 'beamOn' 

Forum: Run Management
Re: Question Error Message when giving command 'beamOn' (Philipp Schmid)
Date: 28 Jun, 2006
From: Vladimir IVANTCHENKO <vnivanch@mail.cern.ch>

On Wed, 28 Jun 2006, Philipp Schmid wrote:

> *** Discussion title: Run Management
> Email replies to PublicHyperNews@slac.stanford.edu must include:
>   In-Reply-To: <"/runmanage/146"@geant4-hn.slac.stanford.edu>
>   Subject: ...change this to be about your reply.
> 
> Hello,
> 
> Since I am a new user to Geant4 (currently I'm using G4.7.1) I used
> the example TestEm8 as a skeleton and changed a few things to fit it for
> my simulation.
> 
> After compiling and starting the program everything seems to work fine,
> until I give the command /run/beamOn to start a simulation. Then G4
> terminates with the message 'Segmentation fault'.
> 
> Since no further message is given I searched, but until now could not find
> the error. Does anyone has an idea what might be the mistake and could
> help me please?
> 
> Thanks in advance,
> Philipp
> 
>

To be on solid ground, please, also try to run unchanged TestEm8 in order 
to be sure that the standard example is working for you.

VI 

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

 Add Message Add Message
to: "Re: Error Message when giving command 'beamOn'"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]