Message: Error Message when giving command 'beamOn' Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

Question Error Message when giving command 'beamOn' 

Keywords: segmentation fault, run/beamOn
Forum: Run Management
Date: 28 Jun, 2006
From: Philipp Schmid <philipp.schmid@assoc.oeaw.ac.at>

Hello,

Since I am a new user to Geant4 (currently I'm using G4.7.1) I used
the example TestEm8 as a skeleton and changed a few things to fit it for
my simulation.

After compiling and starting the program everything seems to work fine,
until I give the command /run/beamOn to start a simulation. Then G4
terminates with the message 'Segmentation fault'.

Since no further message is given I searched, but until now could not find
the error. Does anyone has an idea what might be the mistake and could
help me please?

Thanks in advance,
Philipp

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 None: Re: Error Message when giving command 'beamOn'   (Makoto Asai - 28 Jun, 2006)
3 None: Re: Error Message when giving command 'beamOn'   (Vladimir IVANTCHENKO - 28 Jun, 2006)
4 Note: Re: Error Message when giving command 'beamOn'   (Philipp Schmid - 29 Jun, 2006)
1 None: Re: Error Message when giving command 'beamOn'   (Vladimir IVANTCHENKO - 29 Jun, 2006)
 Add Message Add Message
to: "Error Message when giving command 'beamOn'"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]