Message: Is there a bug or limitation in the cuts for region? Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

Question Is there a bug or limitation in the cuts for region? 

Forum: Physics List
Date: 25 Sep, 2016
From: Huagang Yan <Huagang Yan>

Dear experts,

I used two regions in my code. After I set cuts for these regions separately, I can only see the cuts for one region in the cutvaluetable, which can be demonstrated with TestEm10(where the cut values for radiator are not shown).

The problem in my case is: not only I cannot dump the cuts in one of the regions, but the cuts work in a very strange way. The value of it does not affect the trajectories at all (they look alike when the cut changes from 1 nanometer to 5 cm for penelopemodel of 50keV electron ). But if I commented out the cuts setting for the region, the trajectories look like as they should do, which is evidently different from what they do when cuts are set. Besides, when I tried to get the default cuts using aRegion->GetProductionCuts(), the program ends unexpectedly, without error information.

Do you have any idea on this issue? Thank you. My Geant is G4-10.2.2.

Huagang.

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 Idea: Re: Is there a bug or limitation in the cuts for region?   (Vladimir Ivanchenko - 24 Oct, 2016)
(_ Question: Re: Is there a bug or limitation in the cuts for region?   (Huagang Yan - 25 Oct, 2016)
 Add Message Add Message
to: "Is there a bug or limitation in the cuts for region?"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]