Message: Gammas from germanium in Geant4.9.6 - bug? Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Gammas from germanium in Geant4.9.6 - bug? 

Forum: Physics List
Date: 08 Jan, 2013
From: Marcin Kasztelan <Marcin Kasztelan>

Hello.

It seems to me, that I found a bug in the latest versions of Geant4.
An attempt to simulate the crystal germanium gives strange results.
The results of my simulation and comparison of the different versions of Geant4 I enclosed in a separate pdf file.

If anyone can confirm that the germanium gamma lines are not simulated correctly.
Please let me know when we can expect fixes for this error?


Best Regards
Marcin Kasztelan

   Attachment:
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2013/01/08/03.07-60334-test_Geant4_German_ENG.ps

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 Idea: Re: Gammas from germanium in Geant4.9.6 - bug?   (Vladimir Ivanchenko - 09 Jan, 2013)
(_ More: Re: Gammas from germanium in Geant4.9.6 - bug?   (Marcin Kasztelan - 17 Jan, 2013)
1 Question: Re: Gammas from germanium in Geant4.9.6 - bug?   (Marcin Kasztelan - 28 Jan, 2013)
2 None: Re: Gammas from germanium in Geant4.9.6 - bug?   (Qiang - 09 May, 2013)
1 None: Re: Gammas from germanium in Geant4.9.6 - bug?   (michel maire - 16 May, 2013)
 Add Message Add Message
to: "Gammas from germanium in Geant4.9.6 - bug?"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]