Message: Problem with Generic ion in Geant4 8.0 + patch-01 Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Problem with Generic ion in Geant4 8.0 + patch-01 

Forum: Particles
Date: 23 Feb, 2006
From: Maria Martinez <mariam@unizar.es>

I've got a wrong behaviour of the generic ion particle since the instalation of the patch-01 to the 8.0 geant4 version.

I've tried the underground_physics advanced example. During the initialization, the following message appears:

G4ProcessManager::GetAttribute(): particle[GenericIon]
  index out of range
  #processes[5]  index [-1]
G4ProcessManager::GetAttribute(): particle[GenericIon]
  index out of range
  #processes[5]  index [-1]

Then the generic ions I have tried don't work fine. The problem did not appear with version 8.0 without the patch

Thanks in advance

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 None: Re: Problem with Generic ion in Geant4 8.0 + patch-01   (Vladimir Ivantchenko - 23 Feb, 2006)
1 None: Re: Problem with Generic ion in Geant4 8.0 + patch-01   (Maria Martinez - 23 Feb, 2006)
(_ None: Re: Problem with Generic ion in Geant4 8.0 + patch-01   (Dan LaFuze - 08 Aug, 2006)
2 Feedback: Re: Problem with Generic ion in Geant4 8.0 + patch-01   (Kazuyoshi Furutaka - 19 Apr, 2006)
1 Feedback: Re: Problem with Generic ion in Geant4 8.0 + patch-01   (Maria Martinez - 20 Apr, 2006)
(_ Feedback: Re: Problem with Generic ion in Geant4 8.0 + patch-01   (Kazuyoshi Furutaka - 20 Apr, 2006)
(_ None: Re: Problem with Generic ion in Geant4 8.0 + patch-01   (mariam@unizar.es - 21 Apr, 2006)
 Add Message Add Message
to: "Problem with Generic ion in Geant4 8.0 + patch-01"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]