Message: Re: Bad response using G4PrimaryParticle GetCharge() method. Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

More Re: Bad response using G4PrimaryParticle GetCharge() method. 

Forum: Particles
Re: Warning Bad response using G4PrimaryParticle GetCharge() method. (Paulo Mora de Freitas)
Re: None Re: Bad response using G4PrimaryParticle GetCharge() method. (Vladimir Ivanchenko)
Date: 23 Jul, 2002
From: Gumplinger Peter <Gumplinger Peter>

I find, the constructors of G4PrimaryParticle:

G4PrimaryParticle(G4int Pcode) G4PrimaryParticle(G4ParticleDefinition* Gcode)

etc.

do NOT initialize the private data members of G4PrimaryParticle:

G4double mass; G4double charge;

'charge' does not appear at all in any of the constructors and 'mass' is set to identical zero!

I also find the following comment in the code strage:

 G4double mass;  // This is just for book keeping.
                 // This will not be used but the mass in
                 // G4ParticleDefinition will be used.

So, why then is 'mass' a data member of G4PrimaryParticle?

Who's going to clean this up?

Regards, Peter

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 Ok: Re: Bad response using G4PrimaryParticle GetCharge() method.   (Paulo Mora de Freitas - 02 Aug, 2002)
(_ More: Re: Bad response using G4PrimaryParticle GetCharge() method.   (Peter Gumplinger - 02 Aug, 2002)
 Add Message Add Message
to: "Re: Bad response using G4PrimaryParticle GetCharge() method."

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]