Message: no geant4.10.2-install directory created Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None no geant4.10.2-install directory created 

Forum: Installation and Configuration
Date: 17 Jun, 2016
From: Mark Crain <Mark Crain>

Hi Everyone,

I am working on a linux install of Geant4.10.02.p01. I have gotten to page 7 of the installation manual and it seems that I have run "make" successfully. When I run "make install", I get no errors but there seems to be no geant4.10.02.p01-install directory created.

Here are the last few lines after the "make install"

-- Up-to-date: /path/to/geant4.10.2-install/include/Geant4/G4VAttValueFilter.hh -- Up-to-date: /path/to/geant4.10.2-install/include/Geant4/G4VModel.hh -- Up-to-date: /path/to/geant4.10.2-install/include/Geant4/G4VModel.icc -- Up-to-date: /path/to/geant4.10.2-install/include/Geant4/G4VModelCommand.hh -- Up-to-date: /path/to/geant4.10.2-install/include/Geant4/G4VModelFactory.hh -- Up-to-date: /path/to/geant4.10.2-install/include/Geant4/G4VTrajectoryModel.hh -- Up-to-date: /path/to/geant4.10.2-install/include/Geant4/G4VisTrajContext.hh -- Up-to-date: /path/to/geant4.10.2-install/include/Geant4/G4VisTrajContext.icc root@debian:/home/markcrain/path/to/geant4.10.2-build#

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 None: Re: no geant4.10.2-install directory created   (Ben Morgan - 18 Jun, 2016)
 Add Message Add Message
to: "no geant4.10.2-install directory created"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]