Message: Re: QT visualization not working Genat4 10.1 Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Re: QT visualization not working Genat4 10.1 

Forum: Installation and Configuration
Re: None QT visualization not working Genat4 10.1 (Ish Mukul)
Re: None Re: QT visualization not working Genat4 10.1 (Hubert Hu)
Date: 18 Jun, 2015
From: Ish Mukul <Ish Mukul>

Dear Hubert

It may be possible that different versions of dlls are creating problem but
this is only my guess. I believe you must have set path to QT and
G4variables in Windows environment.

In my case the example and my codes are running fine. I am attaching the
png files of cmake output and B1 example with 100 and 100K events.
/control/execute is also running fine. I already wrote the configuration I
am using.

Hope this helps.


Dr Ish Mukul


On Thu, Jun 18, 2015 at 2:34 AM, Hubert Hu <d.hu@ucl.ac.uk> wrote:

>
> *** Discussion title: Installation and Configuration
>
> Dear Ish,
>
> This magic code does work!!!. It helps me to run the exampleB1.
>
> However I still have problems. The example soon reports errors and
> collapse when I call for /control/execute in the UIVIS interface.
>
> In another command, /run/beamOn, it can run a small number .e.g. 10 or
> 100. When the event is set to 1000, the program stops working and report
> a general error.
>
> I use QT4.8.6, which is just a random version I picked up.
>
> I have .net 4.5.1, cmake 3.2.3, and vs12 express.
>
> I may try your suggestion of using VS2010 with some Microsoft fix. The
> qt4.8.6 coming with VS2010 still puzzles me a bit. I suspect it may not
> work properly with VS2013. When the example runs, the screen doesn't
> look very tidy,i.e. some table has rows overlapped.
>
> I hope someone can help to post an working combination for the current
> Geant4.10.01.p01 on windows 7. Then I will just stick to that
> combination.
>
> Many thanks,
>
> Hubert
>
> -------------------------------------------------------------
> Visit this GEANT4 at hypernews.slac.stanford.edu message (to reply or
> unsubscribe) at:
>
> http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/installconfig/1734/2.html
>

 [ MIME part of type text/html without a name stripped ]

   Attachment:
     http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2015/06/18/01.25-93456-cmake_output.png

   Attachment:
     http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2015/06/18/01.25-2179-run_100events.png

   Attachment:
     http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2015/06/18/01.25-689-run_100K_events.png

 Add Message Add Message
to: "Re: QT visualization not working Genat4 10.1"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]