Message: Re: QT visualization not working Genat4 10.1 Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Re: QT visualization not working Genat4 10.1 

Forum: Installation and Configuration
Re: None QT visualization not working Genat4 10.1 (Ish Mukul)
Date: 17 Jun, 2015
From: Hubert Hu <Hubert Hu>

Dear Ish,

This magic code does work!!!. It helps me to run the exampleB1.

However I still have problems. The example soon reports errors and collapse when I call for /control/execute in the UIVIS interface.

In another command, /run/beamOn, it can run a small number .e.g. 10 or 100. When the event is set to 1000, the program stops working and report a general error.

I use QT4.8.6, which is just a random version I picked up.

I have .net 4.5.1, cmake 3.2.3, and vs12 express.

I may try your suggestion of using VS2010 with some Microsoft fix. The qt4.8.6 coming with VS2010 still puzzles me a bit. I suspect it may not work properly with VS2013. When the example runs, the screen doesn't look very tidy,i.e. some table has rows overlapped.

I hope someone can help to post an working combination for the current Geant4.10.01.p01 on windows 7. Then I will just stick to that combination.

Many thanks,

Hubert

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 None: Re: QT visualization not working Genat4 10.1   (Ish Mukul - 18 Jun, 2015)
 Add Message Add Message
to: "Re: QT visualization not working Genat4 10.1"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]