Message: Problem with GQSP_BERT_HP on Windows Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

Question Problem with GQSP_BERT_HP on Windows 

Forum: Installation and Configuration
Date: 03 Feb, 2015
From: <yehudazy@post.bgu.ac.il>

Hi, I have successfully used VCExpress 2010 and CMake 3.1.0 to compile Geant4.10 on windows 8.1. 
when compiling my code with FTFP_BERT, it works fine. 
When compiling it using GQSP_BERT_HP it compiles fine but crashes on run time
usually after "Tracking Started..." blaming MSVCR100.dll.

"Problem signature:
  Problem Event Name:	APPCRASH
  Application Name:	N_DetCfg1.exe
  Application Version:	0.0.0.0
  Application Timestamp:	54c96b8f
  Fault Module Name:	MSVCR100.dll
  Fault Module Version:	10.0.40219.325
  Fault Module Timestamp:	4df2be1e
  Exception Code:	40000015
  Exception Offset:	0008d6fd
  OS Version:	6.3.9600.2.0.0.768.101
  Locale ID:	1033
  Additional Information 1:	892b
  Additional Information 2:	892b2e4859c70831c42bbeb81f0805d4
  Additional Information 3:	efb3
  Additional Information 4:	efb3d37ed034e007953c482f7249ea91
Read our privacy statement online:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=280262
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
  C:\windows\system32\en-US\erofflps.txt
"

sometimes it crashes a bit later, with the following message:

"unusable number of repFlag=57606111 In ..\..\..\geant4.10.00.p03\source\processes\hardonic\models\neutron_hp\src\G4NeutronHpElsaticFS::Init -- unusable number for repflag "

Any idea how to solve this?

Thanks.

 Add Message Add Message
to: "Problem with GQSP_BERT_HP on Windows"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]