Message: Re: Linking Geant4 and ROOT Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

Question Re: Linking Geant4 and ROOT 

Forum: Installation and Configuration
Re: Question Linking Geant4 and ROOT (Robert Schaefer)
Date: 27 Jan, 2015
From: Robert Schaefer <Robert Schaefer>

Dear G4 community,

I've managed to change my FindROOT.cmake file to include some ROOT libs:

//***************************************************************** set(libs) list(APPEND libs ${ROOT_LIBRARY_DIR}/libGpad.lib) ... ... ... set(ROOT_LIBRARIES ${libs}) //***************************************************************** >> see attachment <<

Configuring and Generating with CMake (3.0.2, GUI) does work, and I get the Microsoft Solution (I'm using VS2013 Express Desktop). When I build my application, I get the error (its only one message out of 5, however the others look the same) as in my previous post. I also get this message when I do not include any ROOT libraries.

However in VS2013, in the linker properties in the tab "command line" I see that all my ROOT lib paths are correctly set. Can someone help me out here?

Thanks & best regards, Robert

   Attachment:
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2015/01/27/06.30-23865-CMakeLists.txt
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2015/01/27/06.30-36835-FindROOT.cmake

 Add Message Add Message
to: "Re: Linking Geant4 and ROOT"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]