Message: Re: unable to configure Qt4v4.8.0 in CMAKE2.8.12.2 Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Re: unable to configure Qt4v4.8.0 in CMAKE2.8.12.2 

Forum: Installation and Configuration
Re: Question unable to configure Qt4v2.8.0 in CMAKE2.8.12.2 (Susha pillai)
Re: Note Re: unable to configure Qt4v4.8.0 in CMAKE2.8.12.2 (Susha pillai)
Re: Question Re: unable to configure Qt4v4.8.0 in CMAKE2.8.12.2 (Ben Morgan)
Date: 20 Jun, 2014
From: Ben Morgan <Ben Morgan>

thank you Ben. It says Value of the QMAKE_EXECUTABLE  is "not found". 

QT_QMAKE_EXECUTABLE:FILEPATH=NOTFOUND

Posting this back to the list. The above means that CMake hasn't been able to locate qmake in any of the standard paths. Assuming you're using the CMake GUI, and you want to use Qt4, you can click on the entry for QT_QMAKE_EXECUTABLE in the 'Value' column to edit this, or click on the little button on the right hand side of the row to pop up a file browser dialog. Set the value to the path to the qmake executable of the Qt4 installation you want to use. When that's set, click on the 'Configure' button again, then 'Generate'. You should then be able to build with Qt4 support.

Cheers,

Ben.

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 None: Re: unable to configure Qt4v4.8.0 in CMAKE2.8.12.2   (Susha pillai - 26 Jun, 2014)
(_ Question: Re: unable to configure Qt4v4.8.0 in CMAKE2.8.12.2   (Ben Morgan - 26 Jun, 2014)
(_ None: Re: unable to configure Qt4v4.8.0 in CMAKE2.8.12.2   (Susha pillai - 26 Jun, 2014)
 Add Message Add Message
to: "Re: unable to configure Qt4v4.8.0 in CMAKE2.8.12.2"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]