Message: unsetting G4UI_USE_XM when using CMake Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

Question unsetting G4UI_USE_XM when using CMake  

Forum: Installation and Configuration
Date: 19 Mar, 2014
From: Neil Fazel <Neil Fazel>

CMake seems intent on building my geant4 application with Xm UI. This is what I've done. In
CMakeLists.txt, I modified the block


option(WITH_GEANT4_UIVIS "Build example with Geant4 UI and Vis drivers" ON)
if(WITH_GEANT4_UIVIS)
  find_package(Geant4 REQUIRED ui_all vis_all)
else()
  find_package(Geant4 REQUIRED)
endif()


by removing "ui_all". Then I ran cmake followed by make. It didn't work and Xm UI was still launched. Then
I replaced "ON" to "OFF"; that didn't prevent Xm UI from launching either. When I compile in verbose mode,
I see -DG4UI_USE_XM as one of the arguments passed to the compiler, so it seems to be ignoring the
directive in CMakeLists.txt.

What am I missing here?

Thanks,
Neil

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 Idea: Re: unsetting G4UI_USE_XM when using CMake   (Garnier Laurent - 20 Mar, 2014)
1 None: Re: unsetting G4UI_USE_XM when using CMake   (Neil Fazel - 20 Mar, 2014)
1 None: Re: unsetting G4UI_USE_XM when using CMake   (C Mos - 20 Mar, 2014)
... 6 Message(s)
2 Note: Re: unsetting G4UI_USE_XM when using CMake   (Ben Morgan - 21 Mar, 2014)
2 Note: Re: unsetting G4UI_USE_XM when using CMake   (Ben Morgan - 21 Mar, 2014)
1 None: Re: unsetting G4UI_USE_XM when using CMake   (Neil Fazel - 22 Mar, 2014)
 Add Message Add Message
to: "unsetting G4UI_USE_XM when using CMake "

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]