Message: Compiling application doesn't build executable Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Compiling application doesn't build executable 

Forum: Installation and Configuration
Date: 25 Feb, 2013
From: Bethany <Bethany>

Hello, So I am trying to get things working again after upgrading to Geant4.9.6.p01; everything worked previously but doesn't seem to now.

When I compile my application using cmake and make -jN, it seems to be successful but doesn't build my executable. My CMakeLists.txt file seems to be identical to the example N01 which I was comparing to. When I compile N01, an executable is made. I attach here my CMakeLists file and below will paste the output when I compile. Any assistance would be lovely. Thanks!

username@cobalt01 ~/g4work/simulations/DMIceSim-build $ make -j1 [ 3%] Built target G4clhep [ 4%] Built target G4global [ 5%] Built target G4intercoms [ 5%] Built target G4analysis [ 5%] Built target G4materials [ 6%] Built target G4graphics_reps [ 15%] Built target G4geometry [ 21%] Built target G4particles [ 21%] Built target G4track [ 24%] Built target G4digits_hits [ 24%] Built target G4expat [ 80%] Built target G4processes [ 81%] Built target G4tracking [ 82%] Built target G4event [ 83%] Built target G4run [ 84%] Built target G4error_propagation [ 85%] Built target G4interfaces [ 85%] Built target G4parmodels [ 87%] Built target G4persistency [ 93%] Built target G4physicslists [ 93%] Built target G4readout [ 95%] Built target G4modeling [ 96%] Built target G4vis_management [ 96%] Built target G4FR [ 96%] Built target G4zlib [ 97%] Built target G4visHepRep [ 98%] Built target G4RayTracer [ 98%] Built target G4Tree [ 98%] Built target G4VRML [ 98%] Built target G4visXXX [ 98%] Built target G4gl2ps [ 98%] Built target G4GMocren [100%] Built target G4OpenGL

(my understanding is that the last "built target" statement should be my executable (dmicesimm), but it is not here.)

   Attachment:
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2013/02/25/08.41-10560-CMakeLists.rtf

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 None: Re: Compiling application doesn't build executable   (Ben Morgan - 25 Feb, 2013)
1 None: Re: Compiling application doesn't build executable   (Bethany - 28 Feb, 2013)
1 None: Re: Compiling application doesn't build executable   (Ben Morgan - 01 Mar, 2013)
2 None: Re: Compiling application doesn't build executable   (Bethany - 01 Mar, 2013)
2 None: Re: Compiling application doesn't build executable   (Ben Pietras - 04 Oct, 2014)
1 None: Re: Compiling application doesn't build executable   (Ben Pietras - 04 Oct, 2014)
... 1 Message(s)
2 None: Re: Compiling application doesn't build executable   (Bethany - 04 Mar, 2013)
1 None: Re: Compiling application doesn't build executable   (Ben Morgan - 05 Mar, 2013)
 Add Message Add Message
to: "Compiling application doesn't build executable"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]