Message: Re: OpenGL in windows with 9.6p01 crashes Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Re: OpenGL in windows with 9.6p01 crashes 

Forum: Installation and Configuration
Re: None OpenGL in windows with 9.6p01 crashes (Witold Matysiak)
Re: None Re: OpenGL in windows with 9.6p01 crashes (John Allison)
Re: None Re: OpenGL in windows with 9.6p01 crashes (Witold Matysiak)
Date: 25 Feb, 2013
From: Witold Matysiak <Witold Matysiak>

to follow up on this:

I ran the same examples (B1 and N02) on 64bit Windows 7 and OpenGL works fine. The problem occurs on 32bit Windows 7.

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 None: Re: OpenGL in windows with 9.6p01 crashes   (garnier - 26 Feb, 2013)
1 None: Re: OpenGL in windows with 9.6p01 crashes   (Witold Matysiak - 26 Feb, 2013)
(_ None: Re: OpenGL in windows with 9.6p01 crashes   (garnier - 27 Feb, 2013)
(_ None: Re: OpenGL in windows with 9.6p01 crashes   (Witold Matysiak - 27 Feb, 2013)
(_ None: Re: OpenGL in windows with 9.6p01 crashes   (garnier - 01 Mar, 2013)
(_ None: Re: OpenGL in windows with 9.6p01 crashes   (Witold Matysiak - 01 Mar, 2013)
(_ Question: Re: OpenGL in windows with 9.6p01 crashes   (Witold Matysiak - 25 May, 2013)
2 None: Re: OpenGL in windows with 9.6p01 crashes   (John Allison - 12 Jun, 2013)
1 None: Re: OpenGL in windows with 9.6p01 crashes   (Witold Matysiak - 25 Jun, 2013)
 Add Message Add Message
to: "Re: OpenGL in windows with 9.6p01 crashes"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]