Message: Re: ***** Illegal parameter (0) </vis/open OGL 600x600-0+0> ***** Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Re: ***** Illegal parameter (0) </vis/open OGL 600x600-0+0> ***** 

Forum: Installation and Configuration
Re: Question ***** Illegal parameter (0) </vis/open OGL 600x600-0+0> ***** (Mario Solano)
Re: None Re: ***** Illegal parameter (0) </vis/open OGL 600x600-0+0> ***** (John Allison)
Re: None Re: ***** Illegal parameter (0) </vis/open OGL 600x600-0+0> ***** (Mario Solano)
Date: 13 Feb, 2013
From: Ben Morgan <Ben Morgan>

Hi Mario
On Wed, 13 Feb 2013 15:27:22 GMT, Mario Solano wrote:
> Hello John.
> 
> I previously did 
> 
> -DGeant4_DIR=/usr/local/share/Geant4.9.6 /Users/mariosolano/Desktop/B3
> make -j2
> ./exampleB3
> 
> The example works. The problem is that it keeps telling me that OGL is not available even though I have included it in the installation part.
> 
> I'm working on OSX Mountain Lion 10.8.2 and I have the latest XQuartz installed.

Two other things to check:

  • In the Geant4_DIR there should be a file named Geant4Config.cmake. If the build has OpenGL for X11 activated correctly, there should be a line that reads set(Geant4_vis_opengl_x11_FOUND ON). I'd suspect this is o.k. otherwise your build of Geant4 should have failed, but is worthwhile checking.
  • For your build of exampleB3, could you run make clean followed by make VERBOSE=1, and post the output of that here, plus the CMakeCache.txt file please? That may reveal if there is anything odd going on with the build in terms of compile definitions or libraries being linked to.

Cheers,

Ben.

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 None: Re: ***** Illegal parameter (0) </vis/open OGL 600x600-0+0> *****   (Mario Solano - 15 Feb, 2013)
(_ None: Re: ***** Illegal parameter (0) </vis/open OGL 600x600-0+0> *****   (Ben Morgan - 15 Feb, 2013)
(_ Ok: Re: ***** Illegal parameter (0) </vis/open OGL 600x600-0+0> *****   (Mario Solano - 15 Feb, 2013)
(_ None: Re: ***** Illegal parameter (0) </vis/open OGL 600x600-0+0> *****   (Kendall - 05 Jul, 2013)
1 Warning: Re: ***** Illegal parameter (0) </vis/open OGL 600x600-0+0> *****   (Ben Morgan - 05 Jul, 2013)
2 None: Re: ***** Illegal parameter (0) </vis/open OGL 600x600-0+0> *****   (John Allison - 05 Jul, 2013)
 Add Message Add Message
to: "Re: ***** Illegal parameter (0) </vis/open OGL 600x600-0+0> *****"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]