Message: Re: Can't run example B1 after installing v9.6 on Windows 7 Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

Note Re: Can't run example B1 after installing v9.6 on Windows 7 

Forum: Installation and Configuration
Re: Question Can't run example B1 after installing v9.6 on Windows 7 (Steve Peterson)
Re: None Re: Can't run example B1 after installing v9.6 on Windows 7 (Kirk Bertsche)
Date: 28 Jan, 2013
From: Ben Morgan <Ben Morgan>

It may be worth also asking this question on the dedicated Examples Forum. It appears from the posts that installation of Geant4 itself is o.k., and the example application has actually built o.k.

I only recommend this so that it's brought to the attention of the widest possible audience (I don't know if the examples experts read this forum!).

Cheers,

Ben.

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 None: Re: Can't run example B1 after installing v9.6 on Windows 7   (Ivana Hrivnacova - 28 Jan, 2013)
1 None: Re: Can't run example B1 after installing v9.6 on Windows 7   (Kirk Bertsche - 28 Jan, 2013)
2 None: Re: Can't run example B1 after installing v9.6 on Windows 7   (Kirk Bertsche - 28 Jan, 2013)
1 None: Re: Can't run example B1 after installing v9.6 on Windows 7   (Ivana Hrivnacova - 29 Jan, 2013)
... 1 Message(s)
 Add Message Add Message
to: "Re: Can't run example B1 after installing v9.6 on Windows 7"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]