Message: Re: Help with B3 Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

Note Re: Help with B3 

Forum: Installation and Configuration
Re: Question Help with B3 (Justin Haloot)
Re: None Re: Help with B3 (John Allison)
Re: Question Re: Help with B3 (Justin Haloot)
Re: None Re: Help with B3 (John Allison)
Date: 27 Jun, 2012
From: Justin Haloot <Justin Haloot>

It's Geant 4.9.5

Every time I turn the beam On, it aborts. I'm running it on a xanadu cluster. I have attached pictures of what happens. The first picture (Screenshot.png) shows the detector. The 2nd picture (Screenshot-1.png) shows me typing in the command for beamOn. The 3rd picture (Screenshot-2.png) is all that remains afterwards.

   Attachment:
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2012/06/27/08.27-73289-Screenshot.png
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2012/06/27/08.27-51271-Screenshot-1.png
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2012/06/27/08.27-11168-Screenshot-2.png

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 None: Re: Help with B3   (John Allison - 28 Jun, 2012)
(_ Note: Re: Help with B3   (Justin Haloot - 28 Jun, 2012)
(_ None: Re: Help with B3   (John Allison - 29 Jun, 2012)
 Add Message Add Message
to: "Re: Help with B3"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]