Message: Re: VS2010 Linker Error during initial build Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Re: VS2010 Linker Error during initial build 

Forum: Installation and Configuration
Re: None VS2010 Linker Error during initial build (Youming Yang)
Re: Question Re: VS2010 Linker Error during initial build (Ben Morgan)
Re: None Re: VS2010 Linker Error during initial build (Youming Yang)
Re: Note Re: VS2010 Linker Error during initial build (Ben Morgan)
Date: 20 Mar, 2012
From: Youming Yang <Youming Yang>

Hello again Dr. Morgan,

I seem to have a slightly different VS2010 issue now:

Is it supposed to be that VS2010 will place the output files in a different directory than the build directory?

Followed the prescription for creating the example files as exactly as I could, and ended up with additional errors of "could not find the file specified" until I realized that under the individual project properties within the /examples/ solution, the directories were:

output directory: $(SolutionDir)$(Configuration)\ debug working directory: $(ProjectDir)

It would then proceed to complain that there was no executable within the project directory. Is this supposed to be this way?

thanks again, Ming

 Add Message Add Message
to: "Re: VS2010 Linker Error during initial build"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]