Message: VS2010 Linker Error during initial build Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None VS2010 Linker Error during initial build 

Forum: Installation and Configuration
Date: 16 Mar, 2012
From: Youming Yang <Youming Yang>

Hello, I am getting a set of errors from my initial build.

I am using VS2010 on Windows 7, cmake version 2.8.7. And created a project using VS10 Win64

The error summary and full output is attached. They are a lot of linker errors during library compilation. I followed the instructions to a T... any suggestions? 22 failures out of 66 projects total.

Thanks, Ming

   Attachment:
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2012/03/16/14.23-11163-erroutput.txt
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2012/03/16/14.23-61389-errsum.txt

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 Question: Re: VS2010 Linker Error during initial build   (Ben Morgan - 19 Mar, 2012)
(_ None: Re: VS2010 Linker Error during initial build   (Youming Yang - 19 Mar, 2012)
(_ Note: Re: VS2010 Linker Error during initial build   (Ben Morgan - 20 Mar, 2012)
(_ None: Re: VS2010 Linker Error during initial build   (Youming Yang - 20 Mar, 2012)
 Add Message Add Message
to: "VS2010 Linker Error during initial build"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]