Message: Link error while using ROOT Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

Question Link error while using ROOT 

Forum: Installation and Configuration
Date: 01 Mar, 2012
From: Dao He <Dao He>

I installed geant4.9.4.p03 in my Scientific Linux SL release 5.3 system.

When I run the example N01, there is no problem.

However, after I add the following two sentence to the makefile of N01 for ROOT:

---------------------------------------------------------------------------

LDFLAGS += `root-config --nonew --libs`

CPPFLAGS += `root-config --cflags

---------------------------------------------------------------------------

I received the message:

---------------------------------------------------------------------------

Using global libraries ...

Linking exampleN01

/usr/bin/ld: cannot find -lG4Tree

collect2: ld returned 1 exit status

make: *** [/home/hedao/g4work/bin/Linux-g++/exampleN01] Error 1

---------------------------------------------------------------------------

the ROOT version in my system is:

ROOT 5.32/00 (tags/v5-32-00@42375, Dec 02 2011, 12:42:25 on linux)

What could I do to fix the problem? Thanks!

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 News: Re: Link error while using ROOT   (Ben Morgan - 02 Mar, 2012)
1 None: Re: Link error while using ROOT   (Dao He - 04 Mar, 2012)
2 None: Re: Link error while using ROOT   (Dao He - 04 Mar, 2012)
 Add Message Add Message
to: "Link error while using ROOT"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]