Message: Having Trouble Getting CYGWIN To Recognise Microsft Visual C++ In Installation Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

Question Having Trouble Getting CYGWIN To Recognise Microsft Visual C++ In Installation 

Forum: Installation and Configuration
Date: 01 Dec, 2011
From: Ben Hug <Ben Hug>

I'm trying to install Geant4 on a windows operating system following the instructions on the GEant4 website.

I have downloaded Microsoft Visual c++ Express 2010 and installed. I go into the directory C:cygwin and alter the batch file to include the line of code that says call "SOME DIRECTORY". I have made sure that the directory is correct and then altered the file following the instructions.

Following on from there I go to open CYGWIN and it is supposed to print a line saying "Setting environment for using Microsoft Visual Studio 2010 x86 tools". According to the instructions it says that I haven't got Visual C++ integrated in the set up correctly.. I'm all out of ideas..

Can anyone help??

By the way I have tried this on two different machines both to get the same result one for windows XP and one for windows 7.

Cheers

Ben

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 Sad: Re: Having Trouble Getting CYGWIN To Recognise Microsft Visual C++ In Installation   (Ben Hug - 01 Dec, 2011)
(_ None: Re: Having Trouble Getting CYGWIN To Recognise Microsft Visual C++ In Installation   (Joseph Perl - 02 Dec, 2011)
 Add Message Add Message
to: "Having Trouble Getting CYGWIN To Recognise Microsft Visual C++ In Installation"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]