Message: No interactive mode on Ubuntu ? Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

Question No interactive mode on Ubuntu ?  

Forum: Installation and Configuration
Date: 26 Oct, 2011
From: Nicolas Maurissen <Nicolas Maurissen>

Hi everyone,

While I was trying to enable visualization on my Geant4 9.4p02 installation, I noticed that I can't run my simulations (even the examples) in interactive mode. Only the 'Hard-coded' Batch mode allows me to run simulations (still without visualization). After numerous attempts to uninstall / reinstall Geant4 (only) and having still no changes, I turn to you to ask if you have any idea what's causing this ?

For informations, I'm working under Ubuntu 11.10 with the following software installed : CLHEP 2.1.0.1 ROOT 5.31/01 OpenScientist 16.11.5

I don't know if it's relevant, but I can add that I'm working with a bash shell and also that I use Ati's official driver for OpengGl because I never succeed to install Mesa (it seems that Ati's driver and Mesa don't stand each other).

I join to the message the content of my terminal when I source the 'env.sh', and the results I have when I run the simulation without macro (for exampleN02 & analysis/A01)

Thanks a lot,

Nicolas.

   Attachment:
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2011/10/26/05.43-10045-Terminal_source_env.txt
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2011/10/26/05.43-61829-output_exampleN02.txt
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2011/10/26/05.43-36450-output_A01.txt

 Add Message Add Message
to: "No interactive mode on Ubuntu ? "

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]