Message: Re: AIDA and histogram output Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Re: AIDA and histogram output 

Forum: Installation and Configuration
Re: Question AIDA and histogram output (JohnnyK)
Date: 15 Feb, 2011
From: Guy Barrand <Guy Barrand>

  HI

  It seems that when following instructions of "Working with VisualC++", you missed the :
      DOS> <source setup Geant4>
That is to say, or the G4INSTALL is not defined, or does not point to your G4 installation
 at the time you issue "make". And then the make command can't proceed....

 As said in the OpenScientist pages, before attempting to connect AIDA (and then raising
the G4ANALYSIS_USE env variable), you have to check that you can build and run the example
"with G4 only". Then here, from the DOS terminal : "source setup the osc_batch kit", launch CYGWIN,
"source setup G4" (important),  go under the TestEm example, attempt to build and run. If it is ok,
then look if the command "aida-config --incs, --libs" returns something sensible, then raise the G4ANALYSIS_USE, do a make clean of the example, and attempt again a "build and run".

   Cheers

    Guy

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 None: Re: AIDA and histogram output   (JohnnyK - 15 Feb, 2011)
 Add Message Add Message
to: "Re: AIDA and histogram output"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]