Message: Error in running example A01 Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Error in running example A01 

Forum: Installation and Configuration
Date: 06 Nov, 2010
From: Fahmida khanam <Fahmida khanam>

I have recently installed GEANT4.9.3.p01 in my new macbook pro i5. The installation finished without any error message. But when I tried to run the example A01, I got this error:

Linking A01app ld: library not found for -lG4detector collect2: ld returned 1 exit status make: *** [/Users/fumi/g4work/bin/Darwin-g++/A01app] Error 1

Need help. Thanks. Fumi

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 None: Re: Error in running example A01   (Michael H. Kelsey - 06 Nov, 2010)
1 None: Re: Error in running example A01   (Fahmida khanam - 06 Nov, 2010)
(_ None: Re: Error in running example A01   (Mike Kelsey - 06 Nov, 2010)
(_ None: Re: Error in running example A01   (Fahmida khanam - 06 Nov, 2010)
(_ None: Re: Error in running example A01   (Mike Kelsey - 06 Nov, 2010)
(_ None: Re: Error in running example A01   (Fahmida khanam - 07 Nov, 2010)
(_ None: Re: Error in running example A01   (Mike Kelsey - 07 Nov, 2010)
2 Sad: NOT output the image???????? in example A01   (Batom - 03 Mar, 2011)
1 None: Re: NOT output the image???????? in example A01   (John Allison - 04 Mar, 2011)
 Add Message Add Message
to: "Error in running example A01"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]