Message: Installation problem between "library build" and "build" on XP Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

Question Installation problem between "library build" and "build" on XP 

Keywords: Build fails, process_begin:
Forum: Installation and Configuration
Date: 03 Mar, 2008
From: Derek Haas <dhaas@mail.utexas.edu>

I am trying to update my geant4 version from 4.8.1p01 and have run into
a problem.  I left cygwin as it was and downloaded and installed CLHEP
2.0.3.1.  After answering the configuration questions I get:

///////////////////////////////////////////////////////////////////////
WARNING: the generated configuration file
can be edited if necessary!
You can introduce any change to the configuration file
/cygdrive/c/geant4/geant4.9.1.p01/.config/bin/WIN32-VC/config.sh before the final installation.
To do so, use a shell escape now (e.g. !vi /cygdrive/c/geant4/geant4.9.1.p01/.config/bin/WIN32-VC/co
nfig.sh).

Press [Enter] to start installation or use a shell escape to edit config.sh:


Now starting Geant4 libraries build...

On this machine the G4SYSTEM=WIN32-VC
On this machine the G4INSTALL=c:/geant4/geant4.9.1.p01
On this machine the G4TMP=c:/geant4/geant4.9.1.p01/tmp
On this machine the G4LIB=c:/geant4/geant4.9.1.p01/lib
On this machine the G4LEVELGAMMADATA=c:/geant4/geant4.9.1.p01/data/PhotonEvaporation2.0
On this machine the G4RADIOACTIVEDATA=c:/geant4/geant4.9.1.p01/data/RadioactiveDecay3.2
On this machine the G4LEDATA=c:/geant4/geant4.9.1.p01/data/G4EMLOW5.1
On this machine the G4NEUTRONHPDATA=c:/geant4/geant4.9.1.p01/data/G4NDL3.12
On this machine the G4ABLADATA=c:/geant4/geant4.9.1.p01/data/G4ABLA3.0
On this machine the CLHEP_BASE_DIR=c:/clhep
On this machine the CLHEP_INCLUDE_DIR=c:/clhep/include
On this machine the CLHEP_LIB_DIR=c:/clhep/lib
On this machine the CLHEP_LIB=CLHEP.lib
On this machine the G4UI_BUILD_WIN32_SESSION=1
On this machine the G4UI_USE_WIN32=1
On this machine the G4VIS_BUILD_OPENGLWIN32_DRIVER=1
On this machine the G4VIS_USE_OPENGLWIN32=1
On this machine the XMFLAGS=
On this machine the XMLIBS=
On this machine the XMFLAGS=
On this machine the XAWFLAGS=
On this machine the XAWLIBS=
On this machine the G4LIB_BUILD_STATIC=1
On this machine the G4LIB_USE_GRANULAR=1
process_begin: CreateProcess(NULL, "", ...) failed.
process_begin: CreateProcess(NULL, "", ...) failed.
process_begin: CreateProcess(NULL, "", ...) failed.
process_begin: CreateProcess(NULL, "", ...) failed.
process_begin: CreateProcess(NULL, "", ...) failed.
process_begin: CreateProcess(NULL, "", ...) failed.
process_begin: CreateProcess(NULL, "", ...) failed.
process_begin: CreateProcess(NULL, "", ...) failed.
process_begin: CreateProcess(NULL, "", ...) failed.

Starting build...

*************************************************************
 Installation Geant4 version : geant4-09-01-patch-01
 Copyright (C) 1994-2008 Geant4 Collaboration
*************************************************************
/usr/bin/sh: c:/Program: No such file or directory
/usr/bin/sh: c:/Program: No such file or directory
/usr/bin/sh: c:/Program: No such file or directory
/usr/bin/sh: c:/Program: No such file or directory
/usr/bin/sh: c:/Program: No such file or directory
/usr/bin/sh: c:/Program: No such file or directory
/usr/bin/sh: c:/Program: No such file or directory
/usr/bin/sh: c:/Program: No such file or directory
/usr/bin/sh: c:/Program: No such file or directory
/usr/bin/sh: c:/Program: No such file or directory
/usr/bin/sh: c:/Program: No such file or directory
/usr/bin/sh: c:/Program: No such file or directory
/usr/bin/sh: c:/Program: No such file or directory
/usr/bin/sh: c:/Program: No such file or directory
/usr/bin/sh: c:/Program: No such file or directory
/usr/bin/sh: c:/Program: No such file or directory
/usr/bin/sh: c:/Program: No such file or directory
/usr/bin/sh: c:/Program: No such file or directory
/usr/bin/sh: c:/Program: No such file or directory
Building library management utility liblist ...
Libmap stage. Searching for GNUmakefiles and sorting ...
Weeding out paths and files ...
: No such file or directoryfile
: No such file or directoryr/GNUmakefile
: No such file or directoryGNUmakefile
: No such file or directoryUmakefile
: No such file or directoryGNUmakefile
: No such file or directoryNUmakefile
: No such file or directoryNUmakefile
: No such file or directory
: No such file or directory
: No such file or directorye
: No such file or directoryUmakefile
: No such file or directoryGNUmakefile
: No such file or directoryeld/GNUmakefile
: No such file or directory/GNUmakefile
//////////////////////////////////////////////////////////////////////

I should note that my computer was one of the first that encountered
the libname.map problem, but I retried the build with the good 
libname.map file with the same results.

Any help would be greatly appreciated,

Derek

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 More: Re: Installation problem between "library build" and "build" on XP   (Derek Haas - 03 Mar, 2008)
3 More: Re: Installation problem between "library build" and "build" on XP   (Gabriele Cosmo - 04 Mar, 2008)
 Add Message Add Message
to: "Installation problem between "library build" and "build" on XP"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]