Message: Re: Seg Fault when trying to fill HitsCollection Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Re: Seg Fault when trying to fill HitsCollection 

Forum: Hits, Digitization and Pileup
Re: None Seg Fault when trying to fill HitsCollection (Tony Price)
Re: None Re: Seg Fault when trying to fill HitsCollection (Tsukasa Aso)
Re: None Re: Seg Fault when trying to fill HitsCollection (Tony Price)
Date: 19 Apr, 2013
From: Tony Price <Tony Price>

Hi Tsukasa Aso

Sorry me again! I have tried but cannot find what is wrong in my Detector Construction! When I uncomment hitsCollection->insert( newHit ) from my DetectorSD class or my /det/update command from my macro I do not get a seg fault but without the update my geometry does not update (obviously). Would you be able to test my Detector Construction also so I can ensure it is not an issue with my install?

Regards,

   Tony

   Attachment:
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2013/04/19/05.58-83009-DetectorConstruction.cc
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2013/04/19/05.58-10459-rConstructionMessenger.cc
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2013/04/19/05.58-60079-DetectorConstruction.hh
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2013/04/19/05.58-5829-rConstructionMessenger.hh

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 None: Re: Seg Fault when trying to fill HitsCollection   (Tsukasa Aso - 19 Apr, 2013)
(_ None: Re: Seg Fault when trying to fill HitsCollection   (Tony Price - 22 Apr, 2013)
 Add Message Add Message
to: "Re: Seg Fault when trying to fill HitsCollection"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]