Message: Re: my SensitveDetector.cc doesn't show results Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Re: my SensitveDetector.cc doesn't show results 

Forum: Hits, Digitization and Pileup
Re: None my SensitveDetector.cc doesn't show results (Eleni)
Date: 05 Jun, 2011
From: michel maire <michel maire>

On Sat, 04 Jun 2011 15:55:54 GMT, Eleni wrote:
> hello all,
> 
> I am using TestEm18 for my application because I am interested in the
> bremmstrahlung spectra. In the existed geometry, I added a volume in
> order to use it as a Sensitive Detector (because i needed to score the
> number of neutrons)

   Are you sure that you need sensitive detector to do this ?
   In many TestEm examples, for instance Em5, the particle flow is counted 'directly'

> 
> While I am running the executable that has been created, I realize that
> the SD.cc and Hit.cc routines doesn't play any role in my simulation.
> 
> Can you please tell me what am I doing wrong?
> 
> Thanks a lot in advance
> 
> I am attaching my routines. The other routines are as in TestEm18
> example I guess my mistake is that there is a misconnection with my
> routines and the existed ones
> 
>    Attachment:
>       http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2011/06/04/08.52-2788-DetectorConstruction.cc
>       http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2011/06/04/08.52-43978-ExN02UraniumHit.cc
>       http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2011/06/04/08.52-82959-ExN02UraniumSD.cc
> 

 Add Message Add Message
to: "Re: my SensitveDetector.cc doesn't show results"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]