Message: Re: Problems with Radioactive Decay: no decay lines Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Re: Problems with Radioactive Decay: no decay lines 

Forum: Hadronic Processes
Re: Question Problems with Radioactive Decay: no decay lines (Kseniia Rezynkina)
Date: 05 Jun, 2014
From: michel maire <michel maire>

On Thu, 05 Jun 2014 09:22:28 GMT, Kseniia Rezynkina wrote:
> Hello,
> 
> I'm trying to simulate the decay of an isomer in 210Ra implanted into a
> silicon strip detector with use of Geant4.10.00.p01. 

 In attachement, a macro for rdecay01, its output, and alpha and gamma spectrum.

   Attachment:
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2014/06/05/09.03-99486-Ra210.mac.txt
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2014/06/05/09.03-90575-Ra210.out.txt
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2014/06/05/09.03-95861-alpha.gif
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2014/06/05/09.03-12286-gamma.gif

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 Question: Re: Problems with Radioactive Decay: no decay lines   (Kseniia Rezynkina - 16 Jun, 2014)
(_ None: Re: Problems with Radioactive Decay: no decay lines   (michel maire - 17 Jun, 2014)
 Add Message Add Message
to: "Re: Problems with Radioactive Decay: no decay lines"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]