Message: Re: getting no output Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Re: getting no output 

Forum: Hadronic Processes
Re: Question getting no output (Summit)
Re: Idea Re: getting no output (Vladimir Ivanchenko)
Re: Question Re: getting no output (Summit)
Re: None Re: getting no output (Joseph Perl)
Re: Question Re: getting no output (Summit)
Date: 15 Sep, 2010
From: Guy Barrand <Guy Barrand>

   Hi Summit

 In the method :
    Histo.cc/Histo.book()

 can you comment out the line :
     delete af;

 I think it will help !

  In this example the AIDA::IAnalysisManager is handled locally which is WRONG.
 The aida analysis manager must be deleted when all histos operations are done
 (and in particular the storing in a file). I think that it explains the crash.
   With this correction, I have done a test on my Mac with a G4-9.02.p01 and an osc_batch/16.11
 and I can produce a file.

  (And obviously, if not already done, this example had to be corrected...) (But it is not in
 my hands).

 (Note that if using the histoType "hbook", it will need an osc_batch kit built with the
 "Zebra driver" (and the old CERNLIB). To move on, it is probably better to try with an histoType "xml" 

   Cheers

    Guy

 Add Message Add Message
to: "Re: getting no output"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]