Message: Re: G4ThreeVector - y value is not being read correctly Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Re: G4ThreeVector - y value is not being read correctly 

Forum: Geometry
Re: Question G4ThreeVector - y value is not being read correctly
Date: 12 Jan, 2017
From: John Apostolakis <John Apostolakis>

Could you explain what you see that leads you to say that the volume 
(cone in example B1) has not moved in the y direction ?

Regards,
John

On 11/01/17 18:41, i.cullen@symetrica.com wrote:
> *** Discussion title: Geometry
>
> I've just installed the latest version (10.3) and am no longer able to
> move my detector volumes in the y-direction.
>
> I can replicate this with the B1 example. In B1DetectorConstruction.cc,
> if I alter L123 from:
>
> G4ThreeVector pos1 = G4ThreeVector(0, 2*cm, -7*cm);
>
> to
>
> G4ThreeVector pos1 = G4ThreeVector(5*cm, 10*cm, -12*cm);
>
> and recompile the simulation, the truncated cone moves in the x and z
> direction, but not y.
>
> Does anybody else have this issue?
>
> -------------------------------------------------------------
> Visit this GEANT4 at hypernews.slac.stanford.edu message (to reply or unsubscribe) at:
> http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/geometry/1516.html

 Add Message Add Message
to: "Re: G4ThreeVector - y value is not being read correctly"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]