Message: A problem about beamOn Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None A problem about beamOn 

Keywords: beamOn,event
Forum: Event and Track Management
Date: 12 May, 2008
From: <yfdeng@mail.dlut.edu.cn>

Hello, I have problem about /run/beamOn. I want to simulate about 1 000 000 perticles. In the PhysicsList, 
the standard EM model is set and the cut value is set as 1.0mm. In the PrimaryAction, the particlegun is 
used and shoot one electron ench event.
   So at the command Idel>, I type the command /run/beamOn 1000000. However, when the event id goes to 126693,
the G4 terminate in an unusual way. The Screen output "This application has requested the Runtime to terminate
it in an unusual way.Please contact the application's support team for more information."

   And I attempt to resolve the problem, but every time my effort in vain. However, I confirm that the event of 
No.126692 has been completely simulated, because I let the code to output a sign at end of the event.  Also, I let 
the code to output the sign at the beginning of the each event. But when the G4 goes to simulate the event of 
No.126693, the G4 teminates and the beginning sign of the event does not appear.
   So what is the problem and how to cope with it? Thank you very much.

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

 Add Message Add Message
to: "A problem about beamOn"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]