Message: Re: possible flagging the process at the prepoint ? Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

Question Re: possible flagging the process at the prepoint ? 

Forum: Event and Track Management
Re: Question possible flagging the process at the prepoint ? (David Sangcheol Lee)
Re: Idea Re: possible flagging the process at the prepoint ? (filippo)
Re: Ok Re: possible flagging the process at the prepoint ? (David Sangcheol Lee)
Re: Feedback Re: possible flagging the process at the prepoint ? (Michael H. Kelsey)
Date: 09 Oct, 2018
From: David Sangcheol Lee <David Sangcheol Lee>

Thank you so much for your reply, Michael. I understand completely what you are saying. It helps me what I am trying to see from the simulation.

Just the problem is that if I call that process from pre point, should it be printing out something right instead of the simulation going segmentation error?

Somehow, when I call for post point, it works but it does not with the prepoint.

Once again, thank you so much for the detailed explanation.

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 None: Re: possible flagging the process at the prepoint ?   (Mike Kelsey - 09 Oct, 2018)
(_ Ok: Re: possible flagging the process at the prepoint ?   (David Sangcheol Lee - 09 Oct, 2018)
 Add Message Add Message
to: "Re: possible flagging the process at the prepoint ?"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]