Message: Re: G4 fail to find normal vector (only when a field is added). Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Re: G4 fail to find normal vector (only when a field is added). 

Forum: Event and Track Management
Re: Question G4 fail to find normal vector (only when a field is added).
Re: Feedback Re: G4 fail to find normal vector (only when a field is added). (Gumplinger Peter)
Date: 18 May, 2016
From: <Loris>

On Thu, 12 May 2016 21:34:59 GMT, Gumplinger Peter wrote:
> The message comes from:
> 
> http://www-geant4.kek.jp/lxr/source/geometry/navigation/src/G4Navigator.cc#L1567
> 
> I don't know what it has to do with whether or not a field is present.
> In any case, it does recalculate a normal:
> 
> http://www-geant4.kek.jp/lxr/source/geometry/navigation/src/G4Navigator.cc#L1621
> 
> I suggest you try posting this also in the geometry forum, best together
> with /tracking/verbose 1
> 

Thank you for your answer. Incidentally i used the UCN physic list you implemented in Geant4. But i think it have nothing to do with the problem.

I posted this problem in the Geomtry forum : http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/geometry/1473.html (discussion should continue in the other thread)

Loris

 Add Message Add Message
to: "Re: G4 fail to find normal vector (only when a field is added)."

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]