Message: Empty plot??? Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

Question Empty plot??? 

Forum: Documentation and Examples
Date: 21 Jan, 2016
From: Muneerah <Muneerah>

Hi I need your experties to figure out this problem and get the right thing.

Finally I got the example rdecay01 work. I modified it to suite my case of study (proton decay in silicon detector).

I added the silicon detector in the DetectorConstruction.cc file. Also I defined the plot for the proton in the HistoManager.cc file. In the PrimeryGeneratorAction.cc file, I changed Z to =1, and A to =1. In addition, I added this line in the TrakingAction.cc file [if (particle == G4Proton::Proton()) ih = 0;]

However, even I can ran it and I got no errors; I got the proton energy spectrum plot empty??????

I beleive it is somthing to do with the particle generation but I do not know how? or what to change???

Any idea???

Thank you in advance Muneerah

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 Idea: Re: Empty plot???   (Muneerah - 22 Jan, 2016)
(_ None: Re: Empty plot???   (michel maire - 22 Jan, 2016)
(_ None: Re: Empty plot???   (Muneerah - 22 Jan, 2016)
(_ None: Re: Empty plot???   (michel maire - 23 Jan, 2016)
(_ None: Re: Empty plot???   (Muneerah - 25 Jan, 2016)
(_ None: Re: Empty plot???   (Muneerah - 25 Jan, 2016)
 Add Message Add Message
to: "Empty plot???"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]