Message: Re: My program doesn't output anything Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

More Re: My program doesn't output anything 

Forum: Documentation and Examples
Re: Question My program doesn't output anything (Tim Hodson)
Re: None Re: My program doesn't output anything (Marc Verderi)
Re: More Re: My program doesn't output anything (Tim Hodson)
Re: None Re: My program doesn't output anything (Marc Verderi)
Date: 26 Feb, 2011
From: Tim Hodson <Tim Hodson>

Hi Mark, Thanks so much for all your help. I did what you said using

UI->ApplyCommand("/run/beamOn 1");

but got the same result.

When I re-compiled i got this which seems fine

Making dependency for file secondrun_pg.cc ... Compiling secondrun_pg.cc ... secondrun_pg.cc Using global libraries ... Linking secondrun_pg ... Done!

and when I ran it I got

Tim@TimsComp /cygdrive/c/g4work/secondrun_pg $ $G4WORKDIR/bin/WIN32-VC/secondrun_pg

*************************************************************
 Geant4 version Name: geant4-09-03-patch-01    (9-April-2010)
                      Copyright : Geant4 Collaboration
                      Reference : NIM A 506 (2003), 250-303
                            WWW : http://cern.ch/geant4
*************************************************************

which hangs around for a few seconds before returning to the Tim@TimsComp prompt. I can run all the examples perfectly fine with visualisation. It's just my code thats a problem. I wrote them all in the microsoft visual C++ express edition as recommended in the stanford installation guide. I use cygwin to compile and I always configure first with the lines

"Setting environment for using Microsoft Visual Studio 2008 x86 tools.

Tim@TimsComp ~ $ export G4WORKDIR=C:/g4work

Tim@TimsComp ~ $ source C:/Geant4/geant4_9_3_p01/env.sh"

The code compiles fine. I'm sure its something really basic as I'm fairly new to this but all help is deeply appreciated.

Regards Tim

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 Sad: Re: My program doesn't output anything   (Tim Hodson - 09 Mar, 2011)
 Add Message Add Message
to: "Re: My program doesn't output anything"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]