Message: Problem with TestEm5 histogramming Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Problem with TestEm5 histogramming  

Forum: Analysis
Date: 12 Dec, 2006
From: ivanzim <ivanzim@mail.ru>

I have Geant4 Release 4.8.0.p01 on WindowsXP.  
> I downloaded OpenScientist from 
> http://OpenScientist.lal.in2p3.fr.
> I installed it in C:/OpenScientist and setuped it with CMD.exe as
> DOS> call <C:/OpenScientist/aida-setup.bat
>  When I make Testem5 I see the next:
**********************************************************************
Setting environment for using Microsoft Visual Studio 2005 x86 tools.
Attempting to detect a Microsoft Visual Studio installation
Targeting Windows XP 32 DEBUG
ivan zim@ded ~
$ export G4WORKDIR=c:/g4work
ivan zim@ded ~
$ source c:/Geant4/geant4.8.0.p01/env.sh
On this machine the G4SYSTEM=WIN32-VC
On this machine the G4INSTALL=c:/Geant4/geant4.8.0.p01
On this machine the G4LIB=c:/Geant4/geant4.8.0.p01/lib
On this machine the G4LEVELGAMMADAT2.0]
On this machine the G4RADIOACTIVEDAT3.0]
On this machine the G4LEDATA=c:/Geant4/geant4.8.0.p01/data/G4EMLOW3.0
On this machine the NeutronHPCrossSections=c:/Geant4/geant4.8.0.p01/data/G4NDL3.
7
On this machine the G4ELASTICDATA=c:/Geant4/geant4.8.0.p01/data/G4ELASTIC1.1
On this machine the CLHEP_BASE_DIR=c:/CLHEP
On this machine the CLHEP_INCLUDE_DIR=c:/CLHEP/include
On this machine the CLHEP_LIB_DIR=c:/CLHEP/lib
On this machine the CLHEP_LIB=CLHEP.lib
On this machine the G4UI_BUILD_WIN32_SESSION=1
On this machine the G4UI_USE_WIN32=1
On this machine the G4VIS_BUILD_OPENGLWIN32_DRIVER=1
On this machine the G4VIS_USE_OPENGLWIN32=1
On this machine the G4LIB_BUILD_STATIC=1
On this machine the G4LIB_USE_GRANULAR=1
On this machine the G4UI_USE_TCSH=1
In your environment you have the G4WORKDIR=c:/g4work

ivan zim@ded ~
$ cd $G4WORKDIR/TestEm5

ivan zim@ded /cygdrive/c/g4work/TestEm5
$ cmd
Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

c:\g4work\TestEm5>call <c:\OpenScientist\aida-setup.bat

c:\g4work\TestEm5>exit

ivan zim@ded /cygdrive/c/g4work/TestEm5
$ make
Making dependency for file TestEm5.cc ...
g++: Lab: No such file or directory
g++: setup: No such file or directory
g++: not: No such file or directory
g++: executed.: No such file or directory
.
.
.
Making dependency for file src/HistoManager.cc ...
g++: Lab: No such file or directory
g++: setup: No such file or directory
g++: not: No such file or directory
g++: executed.: No such file or directory

src/HistoManager.cc:34:23: AIDA/AIDA.h: No such file or directory
Compiling DetectorConstruction.cc ...
Lab
c1xx : fatal error C1083: Cannot open source file: 'Lab': No such file or direct
ory
setup
c1xx : fatal error C1083: Cannot open source file: 'setup': No such file or dire
ctory
not
c1xx : fatal error C1083: Cannot open source file: 'not': No such file or direct
ory
executed.
c1xx : fatal error C1083: Cannot open source file: 'executed.': No such file or
directory
DetectorConstruction.cc
Generating Code...
make: *** [c:/g4work/tmp/WIN32-VC/TestEm5/DetectorConstruction.o] Error 2

ivan zim@ded /cygdrive/c/g4work/TestEm5
$  
***********************************************************************
What do I make wrong?

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

 Add Message Add Message
to: "Problem with TestEm5 histogramming "

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ Geant 4 Home | Geant 4 HyperNews | Search | Request New Forum | Feedback ]