Message: Request for a new forum fails Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

Question Request for a new forum fails 

Forum: Hypernews Feedback/Problems
Date: 09 Dec, 2005
From: Tomasz Wlodek <Tomasz Wlodek>

Hi,

I am installing HyperNews. I can register new users, now I try to create new forum. I click "request new forum" and I get an error:

<message begins:> Error using HyperNews at griddev04.usatlas.bnl.gov If you need help, please contact the administrator of HyperNews at griddev04.usatlas.bnl.gov: (email skipped for spammers) . Please include the following information.

Error evaluating: &printReqForm() No such file or directory <message ends>

This is followd by a dump (included below).

I know, something is wrong with my setup, but can anyone point me to what exactly?

Tomasz Wlodek

URL: http://griddev04.usatlas.bnl.gov/HyperNews/request-forum.pl Request URL: /HyperNews/request-forum.pl HTTP User Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; SunOS sun4u; en-US; rv:1.6) Gecko/20040126 Remote User: tw (Authenticated by cookie) Server Software: Apache/2.0.46 (Red Hat) Server OS: Linux griddev04.usatlas.bnl.gov 2.4.21-37.ELsmp #1 SMP Wed Sep 7 13:28:55 EDT 2005 i686 i686 i386 GNU/Linux Server User:Group: apache:apache Server Administrator: root@localhost Perl Version: 5.008 HyperNews Version: 1.11-slac-30 HyperNews Administrator: ... (skipped) ...

Traceback:

Calling: main::HNError In File: .scripts/hn-lib.pl At Line: 282

Calling: main::feval In File: /var/www/cgi-bin/HyperNews/request-forum.pl At Line: 47

ENV: 'DOCUMENT_ROOT' = '/var/www/html' 'GATEWAY_INTERFACE' = 'CGI/1.1' 'HTTP_ACCEPT' = 'text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,image/jpeg,image/gif;q=0.2,*/*;q=0.1' 'HTTP_ACCEPT_CHARSET' = 'ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7' 'HTTP_ACCEPT_ENCODING' = 'gzip,deflate' 'HTTP_ACCEPT_LANGUAGE' = 'en-us,en;q=0.5' 'HTTP_CONNECTION' = 'keep-alive' 'HTTP_COOKIE' = 'HN_USER_PASS=tw:HNNq9YKVl9FZ.' 'HTTP_HOST' = 'griddev04.usatlas.bnl.gov' 'HTTP_KEEP_ALIVE' = '300' 'HTTP_REFERER' = 'http://griddev04.usatlas.bnl.gov/HyperNews/SECURED/change-member.pl' 'HTTP_USER_AGENT' = 'Mozilla/5.0 (X11; U; SunOS sun4u; en-US; rv:1.6) Gecko/20040126' 'ORACLE_HOME' = '' 'ORACLE_SID' = '' 'PATH' = '/bin:/usr/bin' 'QUERY_STRING' = '' 'REMOTE_ADDR' = '130.199.48.38' 'REMOTE_PORT' = '40735' 'REQUEST_METHOD' = 'GET' 'REQUEST_URI' = '/HyperNews/request-forum.pl' 'SCRIPT_FILENAME' = '/var/www/cgi-bin/HyperNews/request-forum.pl' 'SCRIPT_NAME' = '/HyperNews/request-forum.pl' 'SERVER_ADDR' = '130.199.185.31' 'SERVER_ADMIN' = 'root@localhost' 'SERVER_NAME' = 'griddev04.usatlas.bnl.gov' 'SERVER_PORT' = '80' 'SERVER_PROTOCOL' = 'HTTP/1.1' 'SERVER_SIGNATURE' = ' Apache/2.0.46 (Red Hat) Server at griddev04.usatlas.bnl.gov Port 80 ' 'SERVER_SOFTWARE' = 'Apache/2.0.46 (Red Hat)' 'UNIQUE_ID' = 'jNZFDoLHuR8AAHYuM@IAAAAG'

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 None: Re: Request for a new forum fails   (Peter Elmer - 09 Dec, 2005)
1 None: Hypernews icons are missing   (Tomasz Wlodek - 13 Dec, 2005)
1 None: Re: Hypernews icons are missing   (Terry Hung - 13 Dec, 2005)
... 4 Message(s)
2 None: Re: Hypernews icons are missing   (Terry Hung - 13 Dec, 2005)
3 None: Re: Hypernews icons are missing   (Terry Hung - 14 Dec, 2005)
... 11 Message(s)
4 None: External authentication in Hypernews   (Tomasz Wlodek - 22 Feb, 2006)
... 12 Message(s)
2 None: Re: two HN questions   (Peter Elmer - 19 Jan, 2006)
1 None: how to mass-subscribe users to HN?   (Tomasz Wlodek - 19 Jan, 2006)
... 3 Message(s)
3 None: How to interface Hypernews to Apache/kerberos?   (Tomasz Wlodek - 27 Apr, 2006)
1 None: Re: How to interface Hypernews to Apache/kerberos?   (Dmitriy Kovalskyi - 27 Apr, 2006)
4 None: How to change hypernews owner?   (Tomasz Wlodek - 30 May, 2006)
5 None: Re: We are under spammer attack, How to block e-mail gateway?   (Douglas Smith - 04 Aug, 2006)
2 None: Re: Request for a new forum fails   (Terry Hung - 09 Dec, 2005)
1 None: forum e-mail gateway   (Tomasz Wlodek - 27 Jun, 2006)
(_ None: Re: forum e-mail gateway   (Terry Hung - 27 Jun, 2006)
 Add Message Add Message
to: "Request for a new forum fails"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ SLAC HyperNews Home | Search | Feedback ]