Message: Re: FNAL problems with email gateway (was Re: Hypernews version) Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Re: FNAL problems with email gateway (was Re: Hypernews version) 

Forum: Hypernews Feedback/Problems
Re: None FNAL problems with email gateway (was Re: Hypernews version) (Peter Elmer)
Date: 28 Sep, 2005
From: Peter Elmer <Peter Elmer>

  Hi Terry,

  Thanks for looking into this....

  I just verified that the create-forum.pl script does have the "/", so
I guess it was just an editing/cut-and-paste error. David, with that fix are
you able to post to via the email gateway? (Or have we just peeled away
another layer of the onion?)

                                   Pete

On Wed, Sep 28, 2005 at 02:37:14PM -0700, Terry Hung wrote:
> Hi Pete,
> 
>    Our alias is like this:
> 
>    HNTest-shn: "|/afs/slac.stanford.edu/g/babar/etc/HyperNews/ORG/hypernews/.scripts/mail-incoming.pl -f /HNTest"
> 
>    So there seems to be a missing "/" in the setup:
> 
>    HNTest:  "|/home/hypernews/public_html/cgi-bin/HyperNews/.scripts/mail-incoming.pl -f HNTest"
> 
>    Also check if hndocs/HNTest/ exists or not. It is case sensitive here (the
> mail server processing seems to be case insensitive).
> 
>    regards,
> 
> -- 
> Terry Hung - Stanford Linear Accelerator Center
> phone: 650-926-3618
> e-mail: terryh@slac.stanford.edu 
> 
> >   Third question: In setting up the email gateway the following alias was
> > setup:
> > 
> > HNTest:
> > "|/home/hypernews/public_html/cgi-bin/HyperNews/.scripts/mail-incoming.pl -f HNTest"
> > 
> > but there still seems to be some problem. David turned on the debugging (I
> > think after removing some SLAC-specific stuff I have yet to fix) and
> > gets the following debugging output:
> > 
> >   http://www.slac.stanford.edu/~elmer/hntmp/debugmail-slacsite.mk
> > 
> > It _looks_ like the forum is somehow not being propagated through correctly.
> > (It winds up null at one point and then the posting bounces.) Do you have
> > any ideas what is happening or how to debug it? (Or perhaps see something
> > we are missing in the debug output?)



-------------------------------------------------------------------------
Peter Elmer     E-mail: Peter.Elmer@cern.ch      Phone: +41 (22) 767-4644
Address: CERN Division PPE, Bat. 32 2C-14, CH-1211 Geneva 23, Switzerland
-------------------------------------------------------------------------

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 None: Re: FNAL problems with email gateway (was Re: Hypernews version)   (David J. Fagan - 28 Sep, 2005)
 Add Message Add Message
to: "Re: FNAL problems with email gateway (was Re: Hypernews version)"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ SLAC HyperNews Home | Search | Feedback ]