Message: Re: SLAC HN email gateways setup correctly? Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Re: SLAC HN email gateways setup correctly? 

Forum: Hypernews Feedback/Problems
Re: Question SLAC HN email gateways setup correctly? (Peter Elmer)
Date: 08 Sep, 2005
From: Douglas Smith <Douglas Smith>

Ah, good, use of the feed back forum!  I think it -should-
be correct.  But I also wonder if I limited the posting to
Announce forum, but if you posted to it, then no, so I'm
not sure.

I'll try and look at this later.

Douglas

On Thursday 08 September 2005 1:52 pm, Peter Elmer wrote:
> *** Discussion title:
>    Hi Douglas and Terry,
>
>    Are the email gateways for all of the fora on the "SLAC
> Hypernews" hypernews system setup correctly? We've clearly
> been using the HNDevelop forum and gateway, but I just tried to
> post something to:
>
>    HNAnnounce-shn@slac.stanford.edu
>
> and the message seems to have disappeared into the void.
>
>   (This message I am posting to the HNFeedBack forum, but am
> posting via the web interface.)
>
>                                    Pete
>

-- 
-----------------------------------------------------------
Douglas A. Smith                  douglas@slac.stanford.edu
Office: Bld 280, Rm 157                       (650)926-2369
-----------------------------------------------------------

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 None: Re: SLAC HN email gateways setup correctly?   (Peter Elmer - 08 Sep, 2005)
1 None: Re: SLAC HN email gateways setup correctly?   (Douglas Smith - 08 Sep, 2005)
2 None: Re: SLAC HN email gateways setup correctly?   (Peter Elmer - 13 Sep, 2005)
 Add Message Add Message
to: "Re: SLAC HN email gateways setup correctly?"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews


[ SLAC HyperNews Home | Search | Feedback ]