Message: Re: Sensitive detector doesnt work Not Logged In (login)
 Next-in-Thread Next-in-Thread
 Next-in-Forum Next-in-Forum

None Re: Sensitive detector doesnt work 

Forum: Biasing and Scoring
Re: Sad Sensitive detector doesnt work (Steinbach)
Re: None Re: Sensitive detector doesnt work (Tsukasa Aso)
Date: 24 Feb, 2015
From: Steinbach <Steinbach>

Hi Tsukasa,
Thanks for your reply and wish to help me.

I used histo1D 1: energy spectrum.

/Steinbach


   Attachment:
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2015/02/24/02.06-95443-README
      http://hypernews.slac.stanford.edu/HyperNews/geant4/get/AUX/2015/02/24/02.06-57858-vis.mac





On Tue, 24 Feb 2015 09:58:38 GMT, Tsukasa Aso wrote:
> Hi,
>
> Which histogram did you check for energy deposition in the absorber?
>
> T.A.
>

Inline Depth:
 1 1
 All All
Outline Depth:
 1 1
 2 2
 All All
Add message: (add)

1 None: Re: Sensitive detector doesnt work   (Tsukasa Aso - 24 Feb, 2015)
1 None: Re: Sensitive detector doesnt work   (C Mos - 24 Feb, 2015)
2 None: Re: Sensitive detector doesnt work   (C Mos - 24 Feb, 2015)
3 None: Re: Sensitive detector doesnt work   (Steinbach - 25 Feb, 2015)
4 None: Re: Sensitive detector doesnt work   (Steinbach - 03 Mar, 2015)
1 None: Re: Sensitive detector doesnt work   (Tsukasa Aso - 03 Mar, 2015)
 Add Message Add Message
to: "Re: Sensitive detector doesnt work"

 Subscribe Subscribe

This site runs SLAC HyperNews version 1.11-slac-98, derived from the original HyperNews